opc_loader

Rechte gouden ring met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
537,03
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Creëer uw eigen bijzondere aandenken of teken van liefde met deze gouden ring met vingerafdruk. Door de vingerafdruk van een geliefde of dierbare in het sieraad te laten graveren krijgt deze ring een unieke en persoonlijke uitstraling. Ook het graveren van een geschaalde afdruk van een handpalm, babyvoetje of bijvoorbeeld dierenpoot behoort tot de mogelijkheden. De door u aangeleverde afdruk wordt door middel van een laser in de ring aangebracht.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De afdrukring is verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud in ringmaat 15,5mm tot en met 21,5mm. De ring kan in de breedtes 4mm, 6mm en 8mm besteld worden.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items