opc_loader

Gouden ring met vingerafdruk in vak

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
658,95
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

Stoere, gouden ring met vingerafdruk als symbool van liefde. Een vingerafdruk is iets unieks: geen enkele afdruk is hetzelfde. Door de vingerafdruk van uw partner in een ring te laten zetten wordt dit sieraad een zeer persoonlijk teken van liefde. Hiermee is de vingerafdrukring erg geschikt als trouwring! Maar ook het plaatsen van een vingerafdruk van een overleden dierbare behoort tot de mogelijkheden of gebruik de ring juist als symbool voor vriendschap. De afdruk wordt door middel van een laser in het vierkante vak aangebracht.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

De afdrukring is verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud in ringmaat 15,5mm tot en met 21,5mm. De ring kan in de breedtematen 4mm, 6mm, 8mm en 10mm besteld worden.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items