opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Vierkante gouden zegelring met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
2.154,00

Ringmaat:

Materiaal:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Stoere gouden zegelring met een robuuste uitstraling, maar met een zachte boodschap. In het vierkante verzonken zegel aan de bovenzijde is namelijk ruimte voor een of twee gegraveerde vingerafdrukken van uw geliefde of dierbare. Zo draagt u de herinnering of het eerbetoon aan deze bijzondere persoon altijd bij u. In plaats van een vingerafdruk is het ook mogelijk een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje te laten graveren. Daarnaast kunt u er voor kiezen de binnenzijde van de afdrukring te laten voorzien van een persoonlijke tekst. Zo wordt deze ring een uniek sieraad voor hem of haar.

Deze vingerafdrukring goud is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 19,5 millimeter en heeft een zegel van 11 millimeter breed. De ring is leverbaar in zowel geelgoud, witgoud als roodgoud. Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

De levertijd bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items