opc_loader

Gebogen gouden vingerafdruk ring

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
811,50
Ringmaat:
Materiaal:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

Opvallend van vorm en toch elegant en stijlvol. Met deze gouden vingerafdrukring weet u zeker dat u een bijzonder en uniek sieraad draagt. De ring is bij het smeden stijlvol gebogen wat het sieraad een geheel eigen uitstraling geeft. Door hier de vingerafdruk van een geliefde of dierbare in te laten verwerken wordt de ring een zeer persoonlijk aandenken. Ook is het mogelijk een afdruk van een handpalm, babyhandje- of voetje of dierenpoot geschaald in de ring te laten zetten.

Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling omtvangt u de instructies om de afdruk naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring is aan de bovenzijde 9,5mm breed. Dit sieraad is verkrijgbaar in geelgoud, roodgoud en witgoud.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items