opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Gouden zegelring met vingerafdruk in ovaal

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
584,00

Ringmaat:

Materiaal:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze gouden zegelring met ovale zegel vormt een elegant en persoonlijk aandenken aan diegene die voor u bijzonder is. In de ovale zegel aan de bovenzijde kunt u de vingerafdruk van een geliefde, familielid of vriend laten graveren. Dit gebeurt met uiterste precisie, zodat u verzekerd bent van een afdruk die mooi is en blijft. Ook het graveren van een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje behoren tot de mogelijkheden. Zo wordt deze zegelring van goud uw eigen unieke aandenken.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 21 millimeter en leverbaar in 14 karaat geelgoud, witgoud of roodgoud. Het ovale zegel is 11,5 bij 8,5 millimeter groot. Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Levertijd: 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items