opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Plaatarmband RVS met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
87,95

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Robuuste RVS plaatarmband met een gravure van een vingerafdruk. De vingerafdruk graveren wij met een laser in de RVS plaat waarbij de afdruk zwart van kleur wordt wat een erg chique resultaat geeft.
 
Deze armband met vingerafdruk is 21 cm lang. De plaat is 14x44mm groot en de schakels hebben een breedte van 11,5 mm.
 

Laat op de armband een vingerafdruk graveren van uw dierbare zodat u deze altijd bij u draagt. Het is ook mogelijk om een voetafdruk of pootafdruk te laten graveren. De afdruk wordt digitaal verkleind zodat deze passend te graveren is op de afdruk armband.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de afdruk aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Heeft u nog geen afdruk beschikbaar? Bestel dan eenvoudig een afdrukset mee welke wij u per post toesturen. Bij de afdrukset voegen we duidelijke instructies zodat u eenvoudig een goede afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items