opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren schakelarmband met vingerafdruk op plaat

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
164,00

Lengte armband:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Stevige stoere armband met een eigentijdse blik op herinneren en koesteren. Door de robuuste schakels heeft deze afdrukarmband een modern en eigentijds uiterlijk. Maar door het verwerken van een vingerafdruk krijgt dit stoere sieraad een zachte betekenis. In de plaat graveren wij met grote precisie een vingerafdruk van uw geliefde, kind of bijvoorbeeld overleden dierbare. Zo draag u deze persoon altijd bij u. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje, die verkleind wordt zodat deze passend te graveren is op de afdrukarmband.

De zilveren schakelarmband met plaat is verkrijgbaar in diverse lengtematen en verschillende breedtes. Zo kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past. Om de vingerafdrukarmband verder te personaliseren kunt u er tevens voor kiezen aan de binnenkant een persoonlijke tekst te laten graveren.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

 

Levertijd: ca. 3-4 werken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: