opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Gouden elegante design hanger met vingerafdruk en 3 stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
634,00

Ketting meebestellen:

Steen:

Afwerking:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Op zoek naar een stijlvol sieraad met een diepere betekenis? Deze bijzondere design hanger heeft het allebei. De prachtig ontworpen hanger bestaat uit 2 zwierig gevormde ovalen die ondanks hun contrast elkaar perfect complementeren. De ovalen zijn hol van binnen wat langs de zijkant een open uiterlijk geeft. De kleine ovaal wordt in glans afgewerkt en is voorzien van 3 glanzende zirkonia siersteentjes. Op de grootste graveren we met veel zorg en precisie de vingerafdruk van uw partner, kind of bijvoorbeeld een overleden dierbare. Ook een gravure van een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. Zo vormt deze elegante afdrukhanger een mooie herinnering of aandenken aan iemand die heel speciaal voor u is.

De vingerafdrukhanger is 19 bij 12,5 millimeter groot.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk.

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig direct een van de volgende kettingen mee bestellen:

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: