opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren design hanger met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00

Ketting meebestellen:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Subtiele en chique zilveren hanger in bijzonder design. Deze kettinghanger is een elegante eyecatcher door zijn moderne en sierlijke ontwerp, maar ook door het unieke patroon dat wordt gevormd door een gravure van een vingerafdruk van uw keuze. Dit kan de vingerafdruk van uw kind zijn, of van uw partner. Of kies ervoor om zowel uw eigen vingerafdruk als die van uw partner in de hanger te laten graveren zodat deze een uniek symbool van liefde wordt.
Daarnaast is het ook mogelijk om de afdruk(ken) van een handpalm, babyvoetje of dierenpoot op schaal in de afdrukhanger te laten graveren.

De zilveren vingerafdrukhanger is te verkrijgen in de afmetingen 21mm en 28 mm en kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt. De design hanger is zo’n 1,7 millimeter dik.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig direct een van de volgende kettingen meebestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items