opc_loader

RVS ring met vingerafdruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
186,00
Ringmaat:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Moderne en robuuste vingerafdrukring van RVS die geheel naar keuze kan worden gepersonaliseerd. Kies bijvoorbeeld voor de vingerafdruk van uw partner als bezegeling van de liefde. Maar ook een geschaalde afdruk van de handpalm van een dierbare, het voetje of de hand van uw baby of de poot van een favoriet huisdier behoren tot de mogelijkheden. De ring wordt afgewerkt met zelfgekozen steen die in het midden van de stoere schuine schroef wordt geplaatst.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. Deze RVS ring kan besteld worden in de breedtematen 4mm, 6mm, 8mm en 10mm. Bij één afdruk wordt deze aan één zijde van de ring geplaatst. Wanneer u twee afdrukken heeft, wordt per zijde één afdruk geplaatst. Wenst u één afdruk aan beide zijden geplaatst te hebben, neem dan contact op met de klantenservice voor een maatwerk aanvraag.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items