opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren ring met vingerafdruk op gebogen vlak en 3 stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
264,00

Ringmaat:

Steen:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Subtiel maar toch eigentijds en stijlvol. Met deze zilveren ring met vingerafdruk en drie stenen weet u zeker dat u een bijzonder en uniek sieraad draagt. De ring van 925 zilver bevat een gebogen vlak wat het sieraad een geheel eigen uitstraling geeft. Door hier de vingerafdruk van een geliefde of dierbare in te laten graveren wordt de ring een zeer persoonlijk aandenken. Ook is het mogelijk een afdruk van een handpalm, babyhandje- of voetje of dierenpoot geschaald in de ring te laten zetten.

Om uw ring te laten graveren met de afdruk kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm en is 6,5mm breed. De afdruk wordt door middel van een laser in het sieraad gegraveerd.

 

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: