opc_loader
Gastenboek
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...
Judith 
Ik heb de ringen met vingerafdruk ontvangen....

Edelstalen asarmband met schroefdopje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
169,00
Lengte armband:
Gravure:
Vullen sieraad:
Beschrijving

Stoere asarmband van hoogglans edelstaal. Door zijn gelinkte schakels van 18mm breed heeft deze armband een stoere en opvallende look. In de sluiting is een askamer verwerkt welke via een subtiel schroefdopje gevuld kan worden. Zo draagt u de herinnering aan een dierbare op onopvallende wijze toch altijd bij u. Door het robuuste ontwerp van de edelstalen asarmband is dit sieraad zowel door heren als door stoere dames te dragen.

Deze armband is verkrijgbaar in de lengtes 19cm, 21cm en 23cm. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel.

Armbandmaat strak: polsmaat +2 cm
Armbandmaat middel: polsmaat +2,5 cm
Armbandmaat los: polsmaat +3 cm.

Wenst u de armband te bestellen in een afwijkende lengtemaat? Neemt u dan gerust contact op met ons.

De askamer zit verborgen in de brede sluiting die 28 bij 20 millimeter meet. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen met een beetje as of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items