opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Dubbele leren as armband met stalen T-sluiting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
84,95

Lengte armband:

Gravure:

Vullen sieraad:

Kleur leer binnenste band:

Kleur leer buitenste band:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Luxe leren armband met een dubbele band en een degelijke T-slutiing welke is voorzien van een kleine askamer. Hierin draagt u de as van een dierbare overledene bij u, als eerbetoon aan deze bijzondere persoon. Zijn robuuste tijdloze look maakt deze as armband zeer geschikt om dagelijks te dragen, zonder een uitgesproken herinneringssieraad te zijn.

De armband kunt u zelf samen stellen door de keuze uit diverse soorten kleuren en kleurcombinaties. De asarmband wordt gevuld via een klein schroefdopje in de matte RVS sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.


De lederen asarmband is er in verschillende lengten (16-22cm), zodat u zelf kunt kiezen hoe los of juist strak u de armband wil dragen. De polsmaat meet u het makkelijkst bij de knokkel. Houd hierbij rekening met de volgende richtlijnen:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Levertijd: circa 2-5 werkdagen.

Het leer van deze as armband is verkrijgbaar in onderstaande kleuren. Leer is een natuurproduct, hierdoor kan de kleur licht afwijken van de afbeelding.

Kleuren leer as armbanden
 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: