opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Asring met zirkonia in schuine opening

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
199,00

Ringmaat asring:

Materiaal:

Afwerking:

Gravure:

Askamer:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Asring met een prachtige zirkonia steen welke is geplaatst in de schuine opening. De ring kan mat (zoals afbeelding) of glanzend worden afgewerkt en kan geproduceerd worden in 925 zilver of 14 karaats geelgoud, witgoud of roodgoud. De ring kan worden voorzien van een schroefdopje waardoor de ring zelf is te vullen. Het is ook mogelijk om het as door te goudsmid te laten verwerken in een gesloten askamer, in dit geval ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om een beetje as per aangetekende post aan te leveren.

De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 15,5mm tot en met 21,5mm. De asring is 7mm breed. De ring kan ook geproduceerd worden met een breedte van 5mm. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

Bij een gesloten askamer is de ring onderin 1,5mm dik en bovenin 2,5mm dik. Bij een askamer met schroefdopje is de ring dikker namelijk 2mm aan de onderzijde en 3,5mm aan de bovenzijde.

Aanvullend is het mogelijk om een eigen tekst in de binnenzijde van de ring te laten graveren, dit kan in een sierlijke schrijfletter of in een standaard rechte letter.

De levertijd van deze ring bedraagt circa 2 tot 4 weken.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items