opc_loader

Design asring met 5 stenen en open askamer aan binnenzijde

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
229,00
Ringmaat asring:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Beschrijving

Een mooie ring voor een mooie herinnering. Deze bijzondere asring vormt een tastbaar aandenken aan uw dierbare. Door zijn elegante vormgeving en subtiele askamer doet de ring in niets vermoeden dat het hier eigenlijk om een herinneringssieraad gaat. De asring, die uitgevoerd kan worden in goud of zilver, heeft een sierlijk design en is aan de bovenzijde afgewerkt met 5 sierstenen. Aan de binnenkant bevindt zich een opengewerkte askamer waarin een beetje as van overledene kan worden verwerkt. De asdeeltjes blijven hierdoor aan de binnenzijde zichtbaar.

De asring met sierstenen is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of roodgoud. De ring is aan de bovenzijde 10 millimeter breed en kan besteld worden in de ringmaten 15,5 tot en met 21,5 millimeter. Personaliseer de ring met een gegraveerde tekst aan de binnenzijde.

Het as wordt door onze goudsmid in de asring verwerkt. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as per (aangetekende) post naar ons op te sturen.

Levertijd: 2-4 weken na het ontvangen van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: