opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Design asring met 5 stenen en open askamer aan binnenzijde zilver

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
249,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een ring voor een mooie herinnering. Deze bijzondere asring vormt een tastbaar aandenken aan uw dierbare. Door zijn elegante vormgeving en subtiele askamer doet de ring in niets vermoeden dat het hier eigenlijk om een herinneringssieraad gaat. De asring heeft een sierlijk design en is aan de bovenzijde afgewerkt met 5 sierstenen. Aan de binnenkant bevindt zich een opengewerkte askamer waarin een beetje as van overledene kan worden verwerkt. De asdeeltjes blijven hierdoor aan de binnenzijde zichtbaar.

De ring is aan de bovenzijde 10 millimeter breed en kan besteld worden in de ringmaten 16 tot en met 22 millimeter. Personaliseer de ring met een gegraveerde tekst aan de binnenzijde.

Het as wordt door onze goudsmid in de asring verwerkt. 1 werkdag na het plaatsen van uw bestelling u ontvangt u de instructies, per mail,  om een beetje as per (aangetekende) post naar ons op te sturen.

Levertijd: 3-4 weken na het ontvangen van de as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: