opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Gouden vingerafdrukring met synthetische smaragd

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
649,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze mooie 14k gouden vingerafdrukring heeft een mooie sierlijke afwerking en een 3mm synthetische smaragd. De smaragd is door middel van een zetkast bevestigd op de ring. De afdruk welke u aan ons toekomt kan een afdruk zijn van een vinger, handpalm, voetje, handje of een dierenpoot. Omdat de vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op de ring te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje.

Wij kunnen overweg met afdrukken gemaakt met inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een separate e-mail met instructies om de afdruk(ken) naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij aan u verzenden. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset kunt u gebruiken voor een handpalm, babyvoetje, babyhandje of dierenpoot.

De ring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm en heeft een breedte van 6mm aan de bovenzijde en ca. 4mm aan de onderzijde. Het is mogelijk om de ring in een matte of een glandende afwerking te bestellen.

Om de ring nog meer te personaliseren kunt u een gravure in de binnenzijde van de ring laten plaatsen. De ring is leverbaar in Geelgoud, witgoud en roodgoud

  

De levertijd van de ring bedraagt ca. 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: