opc_loader
Gastenboek
Melanie 
Armband met tekst goed ontvangen en heel...
Sandra 
Hartstikke bedankt voor de snelle levering...
Everlyn  
Ik heb het baby armbandje ontvangen. Super...
Cynthia De Meester 
Ik ben echt enorm blij met mijn aankoop....

RVS ringen met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
298,00
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Beschrijving

Set van twee RVS ringen met vingerafdruk. De vingerafdrukken worden verwerkt in de buitenzijde van de ringen. In de damesring worden 3 pave gezette stenen naar keuze in het midden van de vingerafdruk geplaatst. Laat de binnenzijde van de ringen graveren met een tekst naar keuze in een sierlijke schrijfletter of een standaard blokletter.
 

Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inktafdrukken of afdrukken in was of rubber. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de vingerafdruk(ken) aan te leveren. Indien u nog geen afdrukken beschikbaar heeft kunt u afdruksets mee bestellen. U kunt kleine afdruksets bestellen welke geschikt zijn voor vingers. Grote afdruksets zijn beschikbaar voor een handpalm, een babyvoetje of een dierenpoot.

Deze koppelringen zijn ideaal te gebruiken als trouwring met vingerafdruk, relatieringen met vingerafdruk of als een ring met vingerafdruk ter nagedachtenis van een dierbare.


Deze koppel ringen zijn verkrijgbaar in ringmaten 16 t/m 21,5mm. De breedte van deze ringen met vingerafdruk kunt u zelf bepalen: 4mm, 6mm, 8mm of 10mm. Standaard worden de ringen uitgevoerd in RVS. Als optie zijn de ringen ook uit te voeren in titanium.

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items