opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren gevlochten armband met ronde hanger en maan bedel

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze prachtige, bijzondere armband heeft een ronde bedel van 13mm waarin wij de afdruk met een precisielaser graveren. Ook het laten graveren van een dierenpootje, handpalm of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. Dat maakt van dit lieflijke zilveren armbandje een uitstekend geboortegeschenk voor nieuwe moeders, een cadeau voor de heilige communie of een aandenken aan een huwelijksdag. Ook als herinneringssieraad aan een overleden dierbare is deze zilveren afdrukarmband zeer geschikt. 

De armband wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver. De armband heeft een lengte van 16,5cm en een verstelbaarbandje van ca. 3cm, waardoor de armband op een maximale lengte van 19,5cm gedragen kan worden. In de achterzijde van de zilveren bedel kunt u, indien gewenst, een persoonlijke tekst laten graveren.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

 

Levertijd ca. 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: