opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren hart armband met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
169,00

Lengte armband:

Afmeting:

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Wat een mooie manier van herinneren! Of juist een stoere wijze om lief te hebben. Dit hartjesarmbandje combineert stoere schakels met een schattig hartvormig plaatje. Perfect als symbool van liefde voor bijvoorbeeld uw partner, kind of kleinkind door hun vingerafdruk op de harthanger te laten graveren. Of laat deze zilveren armband dienst doen als gedenksieraad en kies voor de vingerafdruk van een overleden dierbare.
Ook is het mogelijk om een verkleinde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje in het hartje te laten graveren. Personaliseer uw afdrukarmband eventueel verder met een persoonlijke tekst aan de binnenzijde van het plaatje.

De hartarmband met vingerafdruk wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. De schakels van de armband zijn altijd 2,5 millimeter breed. Voor het hartvormige plaatje kunt u kiezen uit een doorsnede van 11, 14 of 17 millimeter.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Levertijd: ca. 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items