opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren design ketting hanger met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
144,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een uitblinker in al zijn eenvoud, deze prachtige design hanger met vingerafdruk. Deze kettinghanger is het perfecte gedenksieraad voor iedere dag. Het moderne design complementeert iedere outfit en door de subtiele verwerking van een vingerafdruk in het juweel draagt u uw liefde en/of herinnering aan een dierbare altijd op gepaste wijze mee.

 
De afdrukhanger meet 7,5 bij 16 millimeter. Aan de voorzijde graveren wij met de grootste precisie de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare. Of kies voor een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

 

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk.

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig direct een van de volgende kettingen mee bestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items