opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren Ronde hanger met vingerafdruk met rand rondom

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
134,00

Ketting meebestellen:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Op zoek naar een uniek en zeer persoonlijk sieraad? Deze mooie vingerafdrukhanger is volledig te personaliseren en zorgt voor een tastbare herinnering aan een geliefde. De ronde hanger met opstaande rand biedt in het midden plaats aan een gravure van een vingerafdruk, van uzelf of uw partner bijvoorbeeld. Of draag de vingerafdrukhanger als aandenken aan een overledene die u dierbaar was. Ook is het mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpoot of babyhandje of – voetje te laten graveren.
De hanger is te bestellen met een doorsnede van 14, 18 of 20 millimeter.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

U kunt eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: