opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren klaver vingerafdruk hanger met ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,00

Afwerking:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Met deze subtiele zilveren klaver vingerafdruk hanger met ketting draagt u uw herinnering aan een geliefde of dierbare letterlijk op uw hart. In de hanger van 8mm groot wordt door middel van een laser de vingerafdruk van een voor u bijzonder persoon gegraveerd. Het is ook mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in de bloemvormige hanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger wordt geleverd met een mooie ketting van 1,5 mm breed. De ketting heeft een verstelbare afmeting van 41 tot 45cm.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

 

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: