opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren vlinder vingerafdrukhanger

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
144,00

Ketting meebestellen:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze vingerafdrukhanger in de vorm van een vlinder is een prachitge manier om uw dierbare of geliefde altijd dichtbij te dragen. In de hanger wordt door middel van een laser de door u aangeleverde afdruk gegraveerd. Ook is het mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in de vlindervormige hanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger kan worden geleverd in de maat 12,5 x10,5 mm of 16,5 x 14 mm. Het sieraad kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items