opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Ovale zilveren zegelring met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een prachtig, klassiek sieraad met een bijzondere betekenis. Deze zilveren zegelring met ovale zegel is met zijn klassieke uitstraling een zeer geschikt sieraad voor iedere dag. Maar het ogenschijnlijke eenvoudige design herbergt een hele persoonlijke boodschap. In de zegel verwerken wij namelijk de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare. Zo wordt deze zegelring van zilver een fantastisch gedenksieraad; aan de liefde voor uw partner of kind bijvoorbeeld, of als aandenken aan een overledene.
Ook het geschaald laten graveren van de afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje behoort tot de mogelijkheden. Personaliseer uw afdrukring verder door een tekst aan de binnenzijde van de ring te laten graveren.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 21 millimeter en kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt. Het ovale zegel is 11,5 bij 9,5 millimeter groot. Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Levertijd: 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items