opc_loader

Zilveren ring met vingerafdruk in gebogen vlak

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
149,00
Ringmaat:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

Een aandenken voor altijd: in deze zilveren afdrukring kunt u heel eenvoudig de vingerafdruk van een geliefde of dierbare laten verwerken. Zo maakt u van dit, op zichzelf al prachtige sieraad, een bijzonder en persoonlijk aandenken. De afdruk wordt met een laser in het gebogen vlak aan de bovenkant van de ring gegraveerd. Naast een vingerafdruk is het ook mogelijk om een geschaalde afdruk van een handpalm, het voetje van uw baby of de poot van uw favoriete huisdier in de ring te laten zetten.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring is bovenaan 9,5mm breed.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items