opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren ring met vingerafdruk in vak

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
114,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Breedte:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Mooie, robuuste zilveren ring met verdiept, donker gemaakt vingerafdruk vierkant. Door uw ring te laten voorzien van een vingerafdruk creëert u uw eigen persoonlijke symbool van liefde of juist een prachtig herdenkingssieraad. De vingerafdruk wordt door middel van een laser in het vierkante vak geplaatst. Vingerafdrukringen zijn door hun unieke karakter zeer geschikt als trouwring of als aandenken aan een dierbare die is overleden.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Deze zilveren ring met vingerafdruk is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring kan besteld worden in de breedtematen 4mm, 6mm, 8mm en 10mm. De ring heeft een dikte van 1.4mm.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items