opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Rechte zilveren ring met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
109,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Breedte:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Elegante maar stoere zilveren ring met vingerafdruk of geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje. Door de ring te personaliseren met de afdruk van uw keuze wordt dit sieraad een kostbare herinnering of mooie blijk van liefde. Zo is deze ring zeer geschikt als moderne trouwring met vingerafdruk, maar ook als kraamcadeau of blijvend aandenken aan bijvoorbeeld een overleden huisdier.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Deze afdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm.  De ring kan in de breedtematen 4mm, 6mm, 8mm en 10mm besteld worden. De afdruk wordt op hoge kwaliteit door middel van een laser in de ring gegraveerd. De ring heeft een dikte van 1,8mm en heeft een rechte buitenzijde en een bolle binnenzijde.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items