opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren zegelring met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
194,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Prachtige robuuste zegelring van zilver. Deze stoere gouden ring is aan de bovenzijde voorzien van een vierkant zegel met opstaande rand waarvan de hoeken elegant rond zijn afgewerkt. Hierin graveren wij voor u met grote precisie de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare. Of kies voor een geschaalde afdruk van een handpalm of babyvoetje van uw kind of de poot van uw favoriete huisdier. Het is zelfs mogelijk om 2 afdrukken in het zegel te laten verwerken!

Deze vingerafdrukring zilver is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 21 millimeter en is aan de bovenzijde 13,5 millimeter in doorsnede. De ring kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt.
U heeft tevens de keuze om een persoonlijke tekst te laten graveren aan de binnenzijde van de ring. Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

De levertijd bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items