opc_loader

Zilveren zegelring met vingerafdruk in achtkantige onyx steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

Prachtige zilveren zegelring met achthoekige onyx. Deze zegelring lijkt op het eerste gezicht gewoon een elegante variant op de klassieke versie van dit type ring. Maar de diepzwarte onyx aan de bovenzijde biedt plaats aan een zeer persoonlijke touch in dit sieraad. Hierin kunnen wij met grote precisie een vingerafdruk naar keuze voor u in graveren. Denk aan de vingerafdruk van een geliefde of van uw kind. Ook een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyhandje of –voetje behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u aan de binnenzijde van de ring een eigen tekst laten graveren. Op deze manier verandert deze zegelring in een zeer persoonlijk en uniek sieraad.

Deze afdrukring is gemaakt van massief 925 sterling zilver en ingelegd met onyx. De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 18 tot en met 22 millimeter en daarmee te dragen door zowel dames als heren. De ring is aan de bovenzijde 15 millimeter in doorsnede.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: