opc_loader
Gastenboek
Tineke 
Wow wat is het een beeldschone ring...
Carolina 
De as ringen zijn binnen. Wat zijn ze mooi...
Moniek 
Armband is binnen. Het graveren is super...
Daniëlle 
Vanmorgen de armband voor Romano ontvangen...

Brede RVS as armband

179,00
Strak gemeten polsmaat:
Afwerking:
Vullen sieraad:
Beschrijving

Geweldig mooie en extra brede asarmband van RVS. Door zijn gelinkte schakels valt deze armband op in uitstraling en design. Een opvallend sieraad met een stoere look. In de brede sluiting is een askamer verwerkt die via een subtiel schroefdopje gevuld kan worden. Zo draagt u de herinnering aan een dierbare op onopvallende wijze toch altijd bij u. Door het robuuste ontwerp van de RVS asarmband is dit sieraad zowel door dames als door heren te dragen. U kunt de armband naar wens glanzend of mat af laten werken.

Wij maken uw RVS asarmband voor u op maat: geef uw polsmaat door bij het plaatsen van uw bestelling. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel. De uiteindelijke asarmband zal losser om uw pols zitten.

De askamer zit verborgen in de brede sluiting die 26 bij 35,5 millimeter meet. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen met een beetje as of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items