opc_loader
Gastenboek
Annerieke 
Ik heb de ring ontvangen en hij is helemaal...
Julia 
Hartelijk bedankt voor het mooie...
Ellen Sijben 
Heel erg blij met de rechthoekige hanger met...
Miriam 
De bestelling is binnen en het sieraad...

RVS armband met open askamer

109,00
Strak gemeten polsmaat:
Afwerking:
x
Beschrijving

Deze stoere en robuuste asarmband van RVS is een opvallende verschijning. De brede, massieve schakels geven de armband een eigentijdse look en maken het sieraad geschikt voor zowel dames als heren. In de mooie, groffe sluiting is een askamer verwerkt, waarin u een beetje as van een dierbare overledene kunt meedragen. Deze askamer is opengewerkt waardoor de asdeeltjes op subtiele wijze zichtbaar zijn. Wie dit echter niet weet ziet enkel een moderne schakelarmband met mooie details, wat deze armband tot een perfect gedenksieraad voor iedere dag maakt.

Wij maken uw RVS asarmband voor u op maat: geef uw polsmaat door bij het plaatsen van uw bestelling. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel. De uiteindelijke asarmband zal losser om uw pols zitten.

De sluiting met open askamer is 17 x 19 millimeter groot. U kunt de armband zowel mat als glanzend af laten werken. U ontvangt de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling. Uiteraard zullen wij hier op gepaste en respectvolle wijze mee om gaan.

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items