opc_loader
Gastenboek
Tineke 
Wow wat is het een beeldschone ring...
Carolina 
De as ringen zijn binnen. Wat zijn ze mooi...
Moniek 
Armband is binnen. Het graveren is super...
Daniëlle 
Vanmorgen de armband voor Romano ontvangen...

RVS armband met open askamer

119,00
Strak gemeten polsmaat:
Afwerking:
Beschrijving

Deze stoere en robuuste asarmband van RVS is een opvallende verschijning. De brede, massieve schakels geven de armband een eigentijdse look en maken het sieraad geschikt voor zowel dames als heren. In de mooie, groffe sluiting is een askamer verwerkt, waarin u een beetje as van een dierbare overledene kunt meedragen. Deze askamer is opengewerkt waardoor de asdeeltjes op subtiele wijze zichtbaar zijn. Wie dit echter niet weet ziet enkel een moderne schakelarmband met mooie details, wat deze armband tot een perfect gedenksieraad voor iedere dag maakt.

Wij maken uw RVS asarmband voor u op maat: geef uw polsmaat door bij het plaatsen van uw bestelling. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel. De uiteindelijke asarmband zal losser om uw pols zitten.

De sluiting met open askamer is 17 x 19 millimeter groot. U kunt de armband zowel mat als glanzend af laten werken. U ontvangt de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling. Uiteraard zullen wij hier op gepaste en respectvolle wijze mee om gaan.

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items