opc_loader
Gastenboek
Annick  
Beste, Dit was onze eerste keer bestellen...
Danielle janssen 
Zojuist de hangertjes binnen gekregen en wat...
Leticia 
Beste Ik heb de ringen vandaag mogen...
Sebastiaan 
Cadeau binnen. Super blij mee!! Top...

Gouden koppel ringen met vingerafdruk

- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.018,00
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
x
Beschrijving

Set van twee gouden ringen met vingerafdruk. De vingerafdrukken worden verwerkt in de buitenzijde van de ringen. In de damesring worden 3 pave gezette stenen naar keuze in het midden van de vingerafdruk geplaatst. Laat de binnenzijde van de ringen graveren met een tekst naar keuze in een sierlijke schrijfletter of een standaard blokletter.
 

Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inktafdrukken of afdrukken in was of rubber. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de vingerafdruk(ken) aan te leveren. Indien u nog geen afdrukken beschikbaar heeft kunt u afdruksets mee bestellen. U kunt kleine afdruksets bestellen welke geschikt zijn voor vingers. Grote afdruksets zijn beschikbaar voor een handpalm, een babyvoetje of een dierenpoot.

Deze koppelringen zijn ideaal te gebruiken als trouwring met vingerafdruk, relatieringen met vingerafdruk of als een ring met vingerafdruk ter nagedachtenis van een dierbare.


Deze koppel ringen zijn verkrijgbaar in 14 karaats geelgoud, witgoud en roodgoud in ringmaten 15,5mm tot en met 22mm De standaard breedte van deze ringen met vingerafdruk is 4mm. Voor andere breedtes of eventueel maatwerk kunt u vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice.

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items