opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Set zilveren ringen met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
313,00

Ringmaat herenring:

Ringmaat damesring:

Steen:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Set van twee zilveren ringen met vingerafdruk. De vingerafdrukken worden verwerkt in de buitenzijde van de ringen. De damesring is 5mm breed is opengewerkt en bevat een chatonzetting in het midden van de ring met daarin een steen naar keuze. De herenring is 6mm breed. Laat de binnenzijde van de ringen graveren met een tekst naar keuze in een sierlijke schrijfletter of een standaard blokletter.
 

Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inktafdrukken of afdrukken in was of rubber. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de vingerafdrukken aan te leveren. Indien u nog geen afdrukken beschikbaar heeft kunt u afdruksets mee bestellen. U kunt kleine afdruksets bestellen welke geschikt zijn voor vingers. Grote afdruksets zijn beschikbaar voor een handpalm, een babyvoetje of een dierenpoot.

Deze koppelringen zijn ideaal te gebruiken als trouwring met vingerafdruk, relatieringen met vingerafdruk of als een ring met vingerafdruk ter nagedachtenis van een dierbare. 


Deze koppel ringen zijn verkrijgbaar in ringmaten 16 t/m 23mm. Voor een set met afwijkende breedtes of eventueel maatwerk kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items