opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren schakel armband met vingerafdruk en 3x zirkonia

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
499,00

Lengte armband:

Steen:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Op de plaat van deze massief zilveren schakel armband kunt u een vingerafdruk van uw dierbare of geliefde laten graveren. In het midden van de schakel waarin de vingerafdruk wordt gegraveerd, worden drie stenen doormiddel van een pave zetting gezet. Elke schakel heeft een afmeting van 5mm breed en 26mm lang. De armband is verkrijgbaar in een lengte van 14,5 cm, 17cm, 19,5cm en 220cm.

Het is mogelijk een afdruk te laten plaatsen van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Afhankelijk van het type afdruk wordt de afdruk gegoten of gegraveerd door middel van een laser. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk per post. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:
- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: