opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren Vingerafdruk hanger hart sierlijk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
139,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Sommige herinneringen zijn er om nooit te vergeten. Laat deze daarom vereeuwigen in een prachtige hartvormige vingerafdrukhanger. De sierlijke hanger wordt voor u gepersonaliseerd door middel van een gravure van de vingerafdruk van een geliefde of dierbare. Door zijn bijzondere, elegante vorm is de vingerafdrukhanger zeer geschikt als uniek huwelijkscadeau. Ook is het mogelijk om in de hanger een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyhandje of –voetje te laten graveren. De hartvormige vingerafdrukhanger meet 19 bij 19,3 millimeter.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Indien gewenst kunt u eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items