opc_loader

Gebogen gouden vingerafdruk ring met steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
782,73
Ringmaat:
Materiaal:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Een geheel uniek en persoonlijk sieraad als aandenken aan uw geliefde of dierbare. Dat kan met deze elegante gebogen vingerafdrukring van goud met siersteen. Door zijn eigentijdse vorm is de ring een modern en stijlvol aandenken aan degene van wie u houdt. In het gebogen graveervlak wordt met een laser een door u aangeleverde vingerafdruk verwerkt. Ook het op schaal laten graveren van de afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar geelgoud, witgoud en roodgoud in de ringmaten 15,5mm tot en met 21,5mm. De ring is bovenaan 9,5mm breed.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items