opc_loader

Gouden ring met vingerafdruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
849,95
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Prachtige vingerafdrukring van 14-karaats goud die geheel naar keuze kan worden gepersonaliseerd. Door de ring te voorzien van een vingerafdruk of geschaalde afdruk van de handpalm van een geliefde, een hand- of voetafdruk van uw baby of zelfs de pootafdruk van een huisdier wordt dit sieraad een persoonlijk aandenken. U heeft de keuze uit verschillende soorten goud. Zo creëert u uw eigen unieke afdrukring.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De afdrukring is verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud en in ringmaat 15,5mm tot en met 21,5mm. De ring is er in de breedtematen 4mm, 6mm of 8mm. Bij één afdruk wordt deze aan één zijde van de ring geplaatst. Wanneer u twee afdrukken heeft, wordt per zijde één afdruk geplaatst. Wenst u één afdruk aan beide zijden geplaatst te hebben, neem dan contact op met de klantenservice voor een maatwerk aanvraag.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items