opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Gouden ring met vingerafdruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
899,00

Breedte + ringmaat:

Materiaal:

Steen:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Prachtige vingerafdrukring van 14-karaats goud die geheel naar keuze kan worden gepersonaliseerd. Door de ring te voorzien van een vingerafdruk of geschaalde afdruk van de handpalm van een geliefde, een hand- of voetafdruk van uw baby of zelfs de pootafdruk van een huisdier wordt dit sieraad een persoonlijk aandenken. U heeft de keuze uit verschillende soorten goud. Zo creëert u uw eigen unieke afdrukring.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De afdrukring is verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud en in ringmaat 16mm tot en met 20mm. De ring is er in de breedtematen 4mm, 6mm of 8mm. Bij één afdruk wordt deze aan één zijde van de ring geplaatst. Wanneer u twee afdrukken heeft, wordt per zijde één afdruk geplaatst. De steen wordt middels een klemzetting in de ring verwerkt.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items