opc_loader
Gastenboek
Annerieke 
Ik heb de ring ontvangen en hij is helemaal...
Julia 
Hartelijk bedankt voor het mooie...
Ellen Sijben 
Heel erg blij met de rechthoekige hanger met...
Miriam 
De bestelling is binnen en het sieraad...

RVS plaatarmband met askamer

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
119,00
Strak gemeten polsmaat:
Afwerking:
Gravure:
Vullen sieraad:
x
Beschrijving

Deze stoere RVS plaatarmband met gesloten askamer vormt het perfecte aandenken aan een overleden dierbare. Niets zal doen vermoeden dat u in de armband een beetje as van die ene bijzondere persoon met u meedraagt. De RVS asarmband bestaat uit robuuste, stevige schakels en is afgewerkt met een brede sluiting en gladde plaat van 49 x 15 millimeter. Om uw gedenksieraad verder te personaliseren kunt u een tekst naar keuze op het plaatje laten graveren. Zo herinnert u op uw geheel eigen manier.

Wij maken uw RVS asarmband voor u op maat: geef uw polsmaat door bij het plaatsen van uw bestelling. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel. De uiteindelijke asarmband zal losser om uw pols zitten. U kunt de armband mat of glanzend laten afwerken.

De  schakelarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen met een beetje as of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items