opc_loader
Gastenboek
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...
Judith 
Ik heb de ringen met vingerafdruk ontvangen....

Vierkante zilveren manchetknopen met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
259,00
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Een geweldige en eigentijdse manier van gedenken. Met deze mooie set van vierkante zilveren manchetknopen met gravure kunt u uw geliefde of dierbare altijd bij u dragen; op het werk of tijdens een speciale gelegenheid. Bezegel bijvoorbeeld uw liefde door de vingerafdrukken van u en uw partner in de manchetknopen te laten verwerken. Of breng op subtiele wijze een ode aan een overleden dierbare met deze bijzondere knopen.
In de zilveren manchetknopen graveren wij met de grootste precisie de vingerafdrukken van uw keuze in het kader. Ook het graveren van een handpalm, dierenpoot of babyhandje of –voetje (geschaald) behoort tot de mogelijkheden.

De manchetknopen met afdruk meten 15 bij 15 millimeter en zijn 3,5 millimeter dik. De knopen worden gemaakt uit hoge kwaliteit 925 sterling zilver en kunnen mat of glanzend worden afgewerkt.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: