opc_loader

Zilveren ring met vingeradruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
239,00
Ringmaat:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Mooie 925 zilveren ring met vingerafdruk in klassiek, eenvoudig design. Geheel te personaliseren met de vingerafdruk van een geliefde of dierbare en een steen naar keuze. Ook een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpoot of bijvoorbeeld babyvoet- of handje behoort tot de mogelijkheid. In de schuine inkeping wordt daarnaast de edelsteen van uw keuze geplaatst. Zo creëert u uw eigen persoonlijke sieraad als uiting van liefde of ter aandenken.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Deze afdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring kan in de breedtematen 4mm, 6mm, 8mm en 10mm besteld worden. Bij één afdruk wordt deze aan één zijde van de ring geplaatst. Wanneer u twee afdrukken heeft, wordt per zijde één afdruk geplaatst. Wenst u één afdruk aan beide zijden geplaatst te hebben, neem dan contact op met de klantenservice voor een maatwerk aanvraag.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items