opc_loader

Vingerafdruk ring met steen 812

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
289,00
Ringmaat:
Pave gezette stenen:
Steen:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

Zilveren ring met 5 pave gezetten stenen en ronde bolle steen met afdruk van een vinger, handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, handpalm, voetje, handje of een dierenpoot. Omdat de vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het sieraad te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje. De ronde bolle steen is beschikbaar in de volgende kleuren:

- Carneool (roodbruin)

- Hemaliet (hoogglans donkergrijs)

- Onyx (zwart)

   

Wij kunnen overweg met afdrukken gemaakt met inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een separate e-mail met instructies om de afdruk(ken) naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij aan u verzenden. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset kunt u gebruiken voor een handpalm, babyvoetje, babyhandje of dierenpoot

De vingerafdruk ring is verkrijgbaar in de ringmaten 16mm tot en met 21mm. 

Breedte bovenaan: +/- 14mm

Breedte onderaan: +/- 4mm

Maat afdruk: 10mm

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items