opc_loader

Vingerafdruk ring met steen 811

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
199,00
Ringmaat:
Steen:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

Zilveren ring met ronde bolle steen met afdruk van een vinger, handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, handpalm, voetje, handje of een dierenpoot. Omdat de vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het sieraad te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje. U heeft een keuze uit de volgende stenen:

- Carneool (roodbruin)

- Onyx (zwart)

- Hemaliet (hoogglans donkergrijs)

  

Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, was, rubber ect. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een separate e-mail met instructies om de afdruk(ken) naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij aan u verzenden. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset kunt u gebruiken voor een handpalm, babyvoetje, babyhandje of dierenpoot.

De vingerafdruk ring is verkrijgbaar in de ringmaten 16mm tot en met 21mm. 

Breedte bovenaan: +/- 14mm

Breedte onderaan: +/- 4mm

Maat afdruk: 10mm

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items