opc_loader

Zilveren zegelring met vingerafdruk in rechthoekige onyx steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

Een ring met smoel, deze robuuste zegelring met onyx. Maar in dat stoere uiterlijk zit een zachte boodschap verborgen. De rechthoekige onyx die aan de bovenzijde in de ring is verwerkt kan worden gegraveerd met de vingerafdruk van een dierbare. Van uw partner bijvoorbeeld of van een overleden ouder. Ook het graveren van een geschaalde afdruk van een hand, dierenpoot of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u deze vingerafdrukring nog verder personaliseren door een tekst aan de binnenzijde van de ring te laten graveren. Zo wordt deze bijzondere afdrukring een sieraad met een zeer persoonlijke touch.

De afdrukring wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver van hoge kwaliteit. De zilveren zegelring is verkrijgbaar in de ringmaten 18,5 tot en met 22 millimeter en kan door zowel dames als heren worden gedragen.
Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

De levertijd van deze ring bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de door u toegestuurde afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: