opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren zegelring met vingerafdruk in rechthoek

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
164,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Mooie, klassieke zegelring met vingerafdruk voor zowel dames als heren. Deze prachtige zilveren zegelring vormt het ultieme aandenken of eerbetoon aan een geliefde of dierbare. In het rechthoekige zegel aan de bovenzijde verwerken wij 1 of 2 vingerafdrukken of geschaalde afbeeldingen van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje naar keuze. Ook heeft u de mogelijkheid een tekst te laten graveren aan de binnenzijde. Zo wordt deze ring een sieraad met een persoonlijke betekenis. De afdrukring is dan ook zeer geschikt als trouwring met de vingerafdruk van u en uw partner of als gedenksieraad aan een overleden dierbare.

Deze vingerafdrukring zilver is 6mm breed en is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 21 millimeter en kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt. Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij is een kleine afdrukset bedoeld voor een vingerafdruk en een grote afdrukset voor een babyvoetje, babyhandje of dierenpoot.

De levertijd van deze ring met vingerafdruk bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: